Дані дослідження якості питної води ІІІ підйому
по хіміко-бактеріологічним показникам
від «17» жовтня 2018 р. (повний аналіз)
№ п/п |
Показники |
Одиниці виміру |
Питна водаводопровідна |
ДСанПіН 2.2.4-171-10 Не більше |
1 |
Запах при 20°С та 60°С |
бали |
2 хл./2 хл. |
2 |
2 |
Забарвленість |
градуси |
20 |
20 |
3 |
Каламутність |
мг/дм3 |
< 0,58 |
0,58 |
4 |
Смак та присмак |
бали |
2 хл. |
2 |
5 |
Водневий показник |
од. рН |
7,46 |
6,5-8,5 |
6 |
Залізо загальне |
мг/дм3 |
0,20 |
0,2 |
7 |
Загальна жорсткість |
мг-екв/дм3 |
4,04 |
7,0 |
8 |
Марганець |
мг/дм3 |
< 0,01 |
0,05 |
9 |
Мідь |
мг/дм3 |
0,002 |
1,0 |
10 |
Поліфосфати (за РО4) |
мг/дм3 |
0,042 |
3,5 |
11 |
Сульфати |
мг/дм3 |
60 |
250 |
12 |
Сухий залишок |
мг/дм3 |
275,5 |
1000 |
13 |
Хлор залишковий вільний |
мг/дм3 |
0 |
0,3 – 0,5 |
14 |
Хлор залишковий зв’язаний |
мг/дм3 |
0,96 |
0,8 – 1,2 |
15 |
Хлориди |
мг/дм3 |
38 |
250 |
16 |
Цинк |
мг/дм3 |
0,01 |
1,0 |
17 |
Алюміній |
мг/дм3 |
0,09 |
0,50 |
18 |
Амоній |
мг/дм3 |
0,20 |
0,5 |
19 |
Кадмій |
мг/дм3 |
<0,0002 |
0,001 |
20 |
Миш’як |
мг/дм3 |
< 0,005 |
0,01 |
21 |
Молібден |
мг/дм3 |
< 0,003 |
0,07 |
22 |
Натрій |
мг/дм3 |
12,5 |
200 |
23 |
Нітрати (по NO3) |
мг/дм3 |
1,85 |
50 |
24 |
Нітрити |
мг/дм3 |
< 0,003 |
0,5 |
25 |
Ртуть |
мг/дм3 |
<0,00015 |
0,0005 |
26 |
Свинець |
мг/дм3 |
<0,002 |
0,010 |
27 |
Фториди |
мг/дм3 |
0,106 |
1,2 |
28 |
Формальдегід |
мг/дм3 |
<0,03 |
0,05 |
29 |
Хлороформ |
мкг/дм3 |
47 |
60 |
30 |
Перманганатна окиснюваність |
мгO/дм3 |
4,48 |
5,0 |
31 |
Нафтопродукти |
мг/дм3 |
<0,02 |
0,1 |
32 |
АПАР |
мг/дм3 |
<0,01 |
0,5 |
33 |
Кобальт |
мг/дм3 |
< 0,0025 |
0,1 |
34 |
Нікель |
мг/дм3 |
< 0,005 |
0,02 |
35 |
Хром загальний |
мг/дм3 |
< 0,0005 |
0,05 |
36 |
Дибромхлорметан |
мкг/дм3 |
9,8 |
10 |
37 |
Бромоформ |
мкг/дм3 |
<0,1 |
15 |
38 |
Бромдихлорметан |
мкг/дм3 |
9,2 |
15 |
39 |
ДДТ |
мкг/дм3 |
<0,01 |
0,03 |
40 |
Альдрін |
мкг/дм3 |
<0,01 |
0,03 |
41 |
Ліндан |
мкг/дм3 |
<0,01 |
0,03 |
42 |
Імідаклоприд |
мкг/дм3 |
<0,01 |
0,03 |
43 |
Прометрин |
мкг/дм3 |
<0,01 |
0,03 |
44 |
Цезій, Cs-137 |
Бк/дм3 |
0,11 |
2,0 |
45 |
Стронцій, Sr-90 |
Бк/дм3 |
0,02 |
2,0 |
46 |
Загальне мікробне число при t= 37°С – 24 год. |
КУО/см3 |
0 |
100 |
47 |
Загальні коліформи |
КУО/100см3 |
відсутні |
відсутніcть |
48 |
E.coli |
КУО/100см3 |
відсутні |
відсутність |
49 |
Ентерококи |
КУО/100см3 |
відсутні |
відсутність |
50 |
Коліфаги |
БУО/дм3 |
відсутні |
відсутність |
51 |
Патогенні кишкові найпростіші |
Клітини, цисти в 50 дм3 |
відсутні |
відсутність |
52 |
Кишкові гельмінти |
Клітини, яйця, личинки в 50 дм3 |
відсутні |
відсутність |