Дані дослідження якості питної води ІІІ підйому
по хіміко-бактеріологічним показникам
від «2» листопада 2017 р.
Показники |
Одиниці виміру |
Питна вода |
ДСанПіН 2.2.4-171-10 „Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною” Не більше |
Запах при 20°С та 60°С |
бали |
2хл/2хл |
2 |
Смак та присмак |
бали |
2 хл |
2 |
Забарвленість |
градуси |
18 |
20 |
Каламутність |
мг/дм3 |
< 0,58 |
0,58 |
Водневий показник |
од. рН |
7,63 |
6,5-8,5 |
Залізо загальне |
мг/дм3 |
0,17 |
0,2 |
Сухий залишок |
мг/дм3 |
236 |
1000 |
Хлор залишковий вільний |
мг/дм3 |
0 |
0,30-0,50 |
Хлор залишковий зв'язаний |
мг/дм3 |
1,15 |
0,80-1,20 |
Алюміній |
мг/дм3 |
0,12 |
0,50 |
Амоній |
мг/дм3 |
0,26 |
0,50 |
Нітрити |
мг/дм3 |
< 0,006 |
0,50 |
Хлороформ |
мкг/дм3 |
48 |
60 |
Перманган. окислюваність |
мг О2/дм3 |
4,48 |
5,0 |
Загальне мікробне число при t = 37°С - 24 год. |
КОУ/см3 |
0 |
100 |
Загальні коліформи |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
E.coli |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
Ентерококи |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
Коліфаги |
БУО/дм3 |
відсутні |
відсутність |