Хіміко-бактеріологічні показники якості питної води,
яка подається у водорозподільну мережу м. Черкаси,
станом на 17 серпня 2016 р.
Показники |
Одиниці виміру |
Питна вода |
ДСанПіН 2.2.4-171-10 „Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною” Не більше |
Запах при 20°С та 60°С |
бали |
2 хл 2б/х |
2 |
Смак та присмак |
бали |
2б/х |
2 |
Забарвленість |
градуси |
18 |
20 |
Каламутність |
мг/дм3 |
< 0,58 |
0,58 |
Водневий показник |
од. рН |
7,49 |
6,5-8,5 |
Залізо загальне |
мг/дм3 |
0,13 |
0,2 |
Сухий залишок |
мг/дм3 |
240 |
1000 |
Хлор залишковий вільний |
мг/дм3 |
0 |
0,30-0,50 |
Хлор залишковий зв'язаний |
мг/дм3 |
0,96 |
0,80-1,20 |
Алюміній |
мг/дм3 |
0,13 |
0,50 |
Амоній |
мг/дм3 |
0,09 |
0,50 |
Нітрити |
мг/дм3 |
< 0,003 |
0,50 |
Хлороформ |
мкг/дм3 |
51 |
60 |
Перманган. окислюваність |
мг О2/дм3 |
4,96 |
5,0 |
Загальне мікробне число при t = 37°С - 24 год. |
КОУ/см3 |
0 |
100 |
Загальні коліформи |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
E.coli |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
Ентерококи |
КОУ/100см3 |
відсутні |
відсутність |
Коліфаги |
БУО/дм3 |
відсутні |
відсутність
|